Web Analytics Made Easy - Statcounter

خروجی سد زاینده‌رود از بامداد ۲۸ شهریور کاهش پیداکرده و در حال حاضر حدود ۲۰ متر مکعب بر ثانیه و فقط برای مصارف شرب خارج می‌شود. امیدواریم بارندگی‌هایی که متأسفانه در مهر و آبان کمتر از نرمال نیز پیش بینی شده در آذر ماه و زمستان ظرفیت سد زاینده‌رود جبران کند.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ حسن ساسانی در مراسم تکریم و معارفه رئیس جدید آب منطقه‌ای اردستان، گفت: دفتر مهندسی رودخانه‌های شرکت آب منطقه‌ای پس از شناسایی موارد تخلف در مسیر رودخانه‌های استان اصفهان و صدور اخطاریه‌های لازم، پیگیری‌هایی را برای بازگرداندن حریم بستر رودخانه به وضعیت سابق در دستور کار قرار داده و اگر همکاری انجام نشود با شکایت به مراجع قضایی موارد تخلف را دنبال می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تصرف پیوسته ادامه دارد و به دلیل کاهش بی‌سابقه سد زاینده‌رود بخش وسیعی از بستر دریاچه نمایان شده است، گفت: طبیعی است که برخی افراد از این وضعیت سوءاستفاده کرده و دامنه رودخانه را به تصرف خود درآورند.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با بیان اینکه هر آزادسازی یک فرایند قانونی دارد که سیستم قضایی و نیروی انتظامی همکاری موثری داشتند و این موضوع با شدت بیشتری در حال پیگیری است، گفت: در سال ۹۹ تاکنون در محدوده زاینده‌رود ۴۴ هکتار فرایند آزادسازی با بیش از یک هزار میلیون ریال اعتبار انجام شده است و موضوع آزادسازی در شش ماه دوم سال جاری با شدت بیشتری انجام خواهد شد.

ساسانی با اشاره به وضعیت سد زاینده‌رود، گفت: خروجی سد زاینده‌رود از بامداد ۲۸ شهریور کاهش پیداکرده و در حال حاضر حدود ۲۰ متر مکعب بر ثانیه و فقط برای مصارف شرب خارج می‌شود. امیدواریم بارندگی‌هایی که متأسفانه در مهر و آبان کمتر از نرمال نیز پیش بینی شده در آذر ماه و زمستان ظرفیت سد زاینده‌رود جبران کند.

وی با بیان اینکه اولویت اول موضوع تأمین آب شرب مردم است و وزارت نیرو با توجه به ویروس کرونا نگران مصارف شرب شهروندان است، گفت: وضعیت حجم مخزن سد زاینده‌رود نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد کاهش داشته است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با بیان اینکه در راستای طرح تعادل‌ بخشی منابع آب زیرزمینی کشور، پلمب چاه‌های غیرمجاز در اصفهان باید با جدیت بیشتری دنبال شود، خاطرنشان کرد: از سال ۸۴ تاکنون بیش از ۶۷۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در استان اصفهان پر شده است و همچنان این روند ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان زاینده رود آب آشامیدنی سد زاینده رود سد زاینده رود آب منطقه ای مصارف شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۲۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان از کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان در یک سال گذشته خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علیرضا باوی با اشاره به روز ایمنی و حمل و نقل، اظهار داشت: در سال‌های اخیر اقدامات متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌ها با هدف کاهش تصادفات انجام شده است، اما هنوز ایراداتی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه‌خیز وجود دارد.

 وی با بیان اینکه در استان خوزستان 19 نقطه حادثه‌خیز توسط پلیس راهور کشور و وزارت راه و شهرسازی احصا و به استان خوزستان نیز ابلاغ شد، افزود: در سال 1402 تعداد 9 نقطه که در تعهد اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان بود، رفع شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان خوزستان گفت: منطقه غره در محور رامهرمز - بهبهان، شهرک دانش در محور اندیمشک - شوش، شهرک مدنی در محور ماهشهر - هندیجان، تقاطع ظلم‌آباد در محور گتوند - لالی، کیلومتر 20 محور خرمشهر - اهواز، قلعه چنعان محور کمربندی - صنایع فولاد، تدین در محور ملاثانی- اهواز، کارخانه قند محور شوش- دزفول و خارستان در محور بهبهان - رامهرمز، نقاطی است که رفع نقص آن‌ها انجام و ایمن‌سازی شده است. در معاونت اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان خوزستان، جلسات متعددی برگزار و مصوبات از دستگاه‌های مسئول با توجه به تکالیف و امور محوله، پیگیری می‌شود.

وی با تأکید بر لزوم ارتقای فرهنگ رانندگی صحیح بین مردم و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات این معاونت در سال گذشته تهیه محتوای پیشگیرانه و انتشار از طریق رسانه‌های جمعی و ارسال پیامک به رانندگان پر خطر بوده است.

باوی افزود: مواردی همچون نصب و به روزرسانی سامانه‌های کنترل سرعت و ثبت تخلفات جاده‌ای (درون و برون شهری)، رصد آخرین وضعیت دوربین‌های هوشمند در استان خوزستان و نصب سامانه‌های نظارتی جهت اعمال نظارت بر نقاط حادثه خیز، می‌تواند در کاهش تلفات جانی و خسارت های مالی موثر باشد و باید در سال جاری نسبت به آن اهتمام ویژه‌ای شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سند بسیار مهم درباره سفره‌های آب زیرزمینی؛ چرا همه سکوت کرده‌اند؟!
  • کاهش ۲۵ درصدی وقوع جرم سرقت در اردبیل
  • ۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏
  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم
  • فیلم| دیمه، چشمه‌ای که زاینده رود را زندگی می‌بخشد
  • ماجرای بازیگرانی که مهاجرت کردند | وضعیت رفتگان اغتشاشات ؛ از تاکسی اینترنتی تا بازی تنها در حد چند دقیقه رقص!
  • انتقال آب دریا به اصفهان روزهای خوشایندی برای زاینده‌رود رقم می‌زند
  • ذخیره ۳۰ میلیون متر مکعب آب در بند‌های خاکی و ملاتی استان